Skolen stenger

12.03.2020
Transponder som vi bruker til informasjonsdeling sliter med overbelastning i øyeblikket slik at informasjonsmail om dette ikke har kommet frem ennå. Men informasjonen i mailen er som følger:

Utviklingen av smitteverntiltak har nå kommet til at det anbefales at skolene stenges. I samråd med kommunelegen velger vi derfor også å gjøre dette, gjeldende fra i morgen, fredag 13.3 og foreløpig frem til og med påskeferien. Det er også i samsvar med hva andre av NLMs internatskoler gjør. Vi setter opp egne busser til Stavanger og Oslo i morgen kl. 0900 med stopp underveis. Dette for å legge tilrette for god og trygg transport hjem for mange av våre elever, samt for å redusere bruken av offentlig transport. Vi ber dere ta kontakt med deres barn for å avtale nærmere om hjemtransporten. Vi vil fremover organisere digital undervisning med elevene og så langt det la seg gjøre sørge for god faglig oppfølging. Vi beklager merarbeidet dette gir, men vi ser på dette som en del av den store dugnaden for å bremse og begrense koronasmitten. Vi skal gjøre det vi kan for å håndtere god faglig oppfølging i denne utfordrende situasjonen.

Vi minner om at dere som har barn i risikogrupper tar kontakt med fastlege for individuelle råd omkring denne situasjonen.

Audun Raen

Skolen stenger